Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zakázaná láska 1/2

13. 9. 2013

Jednodílovky jsou hold o lásce :D Komu se hnusý vztah mezi dvěma muži ať to nečte.

 

Stál jsem před bránou vélké a dobře vybavené školy. Semnou to ani nehlo. Chodil jsem do druhého ročníku, ale zde jsem poprvé. Jsem podle všech génius a kdyby se můj fotřík v práci snažil víc tak by hovyhodili a nemuseli by sme se stěhovat sem. Škola měla celkem dobrou prestiž, ale já chodil na ještě lepší školu. Pouze jsem si povzdechl a šel dovnitř.

Ve třídě na mě všichni kluci nenávistně hleděli a dívky se na mě zamilovaně dívaly a divně se chichotali. Nechápal jsem jejich pohledy. Byl jsem normální černovlasý kluk s modrýma očima. A právě do těch očí všecí hleděli. Některé z nich byli opravdu pěkné, ale já holku nechci. Nejsem gay, ale chci studovat a ně se rozptylovat těmi upištěnými tvory. Sedl jsem si do zadní lavice a vytáhl si knížky. Přišel ke mně jeden hnědovlasý kluk. Dívky z něj šílely. Zedl jsem hlavu a krátce se k němu podíval. Hned potom jsem si otevřel učebnici a začal si číst. Kluk dal ruku na knížku a nenávistně se na mě díval. Já jsem jen zvedl hlavu a tichým hlasem jsem se zeptal.                                                                                                                                ,,Potřebuješ něco?" Mluvil jsem skrz ruce.                                                                                                     ,,Ne, ale jestli ublížíš jakékoliv dívce tady, tak budeš potřebovat záchranku." Vyhrožoval. Já si jeho výhružky k srdci nevzal. ,,Nevím co ti do toho je, a vlastně to ani vědět nechci, ale mohl by si sundat ruku z mé učebnice a nedívat se na mě tím svým prasečim ksichtem?"Pověděl jsem klidným hlasem. Všichni náš rozhovor slyšeli a když jsem to řekl byli zděšení. On se na mě taky díval divným výrazem ve tváři.                                                                                                                             ,,Co si o sobě sakra myslíš?!"Zakřičel a trochu přikrčil prsty.                                                                   ,,O něco jsem tě požádal. Bylo by slušné kdybys už konečně sundal svou špinavou ruku z mé učebnice a nekrč ji." Zvenku jsem byl klidný, ale zevnitř jsem jásal. Jásal jsem kvůli tomu že zase někeho vytáčím. To byla má zábava. Zvedl ruku, zatnul ji v pěst a pořádně mi vlepil. Spadl jsem ze židle a klidným pohledem jsem se na něj podíval. Vytřeštil oči a otevřel pusu. Zřemě nechápe proč mě to nebolí, ale pravda byla taková že mě to bolelo. Hodně mě to bolelo. Vstal jsem a oprášil se. Zrovna zazvonilo a já si zvedl svou židli a sedl si. Kluk si šel taky sednou, ale byl rozzčílený a vytočený. Já byl šťastný. S temným úsměvem jsem se na něj podíval. On se jen zamračil. Zbytek dne jsem měl od něj pokoj. Skoro všechny dívky za mnou dolízaly a furt něco mleli. Já jsem jen kýval a někdy se zasmál. Nebylo to až tak těžký. Ty totiž huby nezavřou. Zbytek se styděl nebo měli kluka. Z jejich rozhovorů jsem pochopil že mne mají za kluci soka. Jsem žeprí vysoký, štíhlí a pohledný.

S klukem, který se údalně jmenuje Jack jsem neměl žádné problémi. Jednou v parku jsem ho viděl jak se líbá s holkou. Možná bych si taky mohl ňákou najít. Chvíli jsem je s úsměvem pozoroval. Po chvilce jsem pokračoval v cestě domů. Doma bylo zase hlučno. Sestra milovala hádky se mnou a já s ní. Tentokrát jsem slyšel pištění její kamarádky. Očumují tam obrázky různých kluků.

,,Ségra, na to jsi jěště malá." Utáhl jsem si z ní. Ona se na mě jen zašklebila a její kamarádka se na mě zamilovaně podívala.                                    

,,To teda nejsem, blbečku!" Zakřičela.

,,Víš co to vůbec znamená? Vzhledem k tomu že jsem nikdy nedostal dvojku, nemůžu být blbeček." Uculil jsem se a šel jsem do svého pokoje. Sestra se na mě jen podívala.

,,Matte! Ty pitomče!" Zařvala naštvaně.

,,Ani pitomev být nemůžu." Provokoval jsem ji.

,,Idiote!" Zapištěla.

,,To také být nemůžu" Stěží jsem zadržoval smích. Sestra jen zavrčela a já v klidu šel do pokoje. Udělal jsem si domácí úkol a šel spát. Měl jsem divný sen a to, jak se líbám s Jackem. No prostě fuj! Tedy nebyl to sen, ale noční můra. Chtělo se mi zvracet.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

He!

anonym,24. 1. 2014 18:43

Tak to je úchylný...
:-D:-D:-D